Marianne Holgerssons Fotvårdsklinik i Karlskrona - pedikyr

Annons:
Marianne Holgerssons Fotvårdsklinik i Karlskrona är en mottagning, skönhetssalong eller klinik som utför olika behandlingar som t.ex. pedikyr i Karlskrona. Om du vill få fina fötter och tånaglar eller har problem med förhårdnader, liktornar eller hälsporre kan sannolikt Marianne Holgerssons Fotvårdsklinik i Karlskrona hjälpa dig. För aktuellt utbud av behandlingar inom pedikyr och fotvård som Marianne Holgerssons Fotvårdsklinik i Karlskrona erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Marianne Holgerssons Fotvårdsklinik i Karlskrona, kan pedikyr

Innan du kontaktar eller besöker skönhetssalongen eller kliniken Marianne Holgerssons Fotvårdsklinik i Karlskrona för frågor om eller tidsbokning av pedikyr rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Marianne Holgerssons Fotvårdsklinik i Karlskrona har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Marianne Holgerssons Fotvårdsklinik i Karlskrona.

Kontakta Marianne Holgerssons Fotvårdsklinik i Karlskrona angående pedikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Marianne Holgerssons Fotvårdsklinik i Karlskrona för bokning av pedikyr.

Marianne Holgerssons Fotvårdsklinik
Polhemsgatan 19B
371 40 Karlskrona
0455-36 71 74

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Marianne Holgerssons Fotvårdsklinik i Karlskrona, pedikyrer

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Marianne Holgerssons Fotvårdsklinik i Karlskrona för att få pedikyr så hittar du det nedan:

Kommenterat om Marianne Holgerssons Fotvårdsklinik i Karlskrona