Pedikyr i Mora

Annons:
Bra pedikyr i Mora - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Mora. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Mora. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Mora. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Mora.
Annons:

Pedikyr i Mora

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Mora.

Marias Fotvård
Bryggargränd 3
792 31 Mora

Annons:

Medicinsk fotvård i Mora

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Mora där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Mora. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Mora

I Mora finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Mora.

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Yta: 1 235,57 hektar
Invånarantal: 10 896, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Mora om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Mora. I Mora hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Mora.