Pedikyr i Säter

Annons:
Bra pedikyr i Säter - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Säter. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Säter. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Säter. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Säter.
Annons:

Pedikyr i Säter

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Säter.

Säters Fotklinik
Skogsstigen 10
783 31 Säter


Fotvården Säters Sjukhus
Säters Sjukhus
783 27 Säter

Annons:

Medicinsk fotvård i Säter

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Säter där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Säter. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Säter

I Säter finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Säter.

Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Yta: 624,53 km2
Invånarantal: 10939, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Säter om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Säter. I Säter hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Säter.