Pedikyr i Söderhamn

Annons:
Bra pedikyr i Söderhamn - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Söderhamn. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Söderhamn. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Söderhamn. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Söderhamn.
Annons:

Pedikyr i Söderhamn

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Söderhamn.

Fotvårdskliniken
Trädgårdsgatan 15
826 32 Söderhamn


Margarethas Fot- o. Skönhetsstudio
Abraham Bäckgatan 9D
826 39 Söderhamn

Annons:

Medicinsk fotvård i Söderhamn

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Söderhamn där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Söderhamn. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Söderhamn

I Söderhamn finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Söderhamn.

Söderhamn är en tätort i Sverige, tillika centralort i Söderhamns kommun. Orten är belägen i Gävleborgs län och i landskapet Hälsingland med Bottenhavet i öster.

Yta: 1 053,26 hektar
Invånarantal: 11761, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Söderhamn om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Söderhamn. I Söderhamn hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Söderhamn.