Pedikyr i Visby

Annons:
Bra pedikyr i Visby - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Visby. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Visby. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Visby. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Visby.
Annons:

Pedikyr i Visby

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Visby.

Fotvalvet Visby
Söderväg 16B
621 58 Visby


Gotlands Fotortopediska Verkstad
Mejerigatan 3
621 45 Visby

Annons:

Medicinsk fotvård i Visby

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Visby där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Visby. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Visby

I Visby finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Visby.

Visby är en tätort som är centralort i Region Gotland samt residensstad i Gotlands län. Visby är även stiftsstad i Visby stift. Visby har 22 593 invånare (2010-12-31). Den medeltida hansestaden Visby är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien.

Yta: 1 244,28 hektar
Invånarantal: 22593, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Visby om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Visby. I Visby hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Visby.