Pedikyr i Hoting

Annons:
Bra pedikyr i Hoting - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Hoting. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Hoting. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Hoting. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Hoting.
Annons:

Pedikyr i Hoting

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Hoting.

Tåsjögården Servicehus Fotvård
Kyrktåsjö
830 80 Hoting

Annons:

Medicinsk fotvård i Hoting

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Hoting där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Hoting. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Hoting

I Hoting finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Hoting.

Hoting är en tätort i Ångermanland, som sedan 1974 ligger i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Hoting ligger omkring 50 kilometer nordost om Strömsund, och har omkring 700 invånare. Orten, som ligger vid Inlandsbanan och Europaväg 45, är ett stationssamhälle och en industriort.

Yta: 127,16 hektar
Invånarantal: 667, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hoting om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Hoting. I Hoting hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Hoting.