Pedikyr i Värnamo

Annons:
Bra pedikyr i Värnamo - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Värnamo. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Värnamo. Sammanlagt finns det 3 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Värnamo. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Värnamo.
Annons:

Pedikyr i Värnamo

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Värnamo.

Värnamo Fotvårdsklinik
Myntgatan 8
331 30 Värnamo


Lisbeth:s Fotvård
Jönköpingsvägen 3
331 34 Värnamo


Bygdens Fotvård
Hånger Västergård
331 94 Värnamo

Annons:

Medicinsk fotvård i Värnamo

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Värnamo där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Värnamo. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Värnamo

I Värnamo finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Värnamo.

Värnamo är en tätort och centralort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Värnamo är beläget vid Lagan, en bit ifrån dess mynning i sjön Vidöstern. Namnet Värnamo kommer av värn, i ett gammalt ord med betydelsen hägnad. Näringslivet har till stor del präglats av möbelindustrin, med fler än 30 möbelfabriker mellan 1890 och 1960.

Yta: 1 217,24 hektar
Invånarantal: 18696, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Värnamo om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Värnamo. I Värnamo hittade vi sammanlagt 3 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Värnamo.