Pedikyr i Blomstermåla

Annons:
Bra pedikyr i Blomstermåla - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Blomstermåla. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Blomstermåla. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Blomstermåla. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Blomstermåla.
Annons:

Pedikyr i Blomstermåla

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Blomstermåla.

Blomstermåla Fothälsa
Skällerydsvägen 13
384 31 Blomstermåla

Annons:

Medicinsk fotvård i Blomstermåla

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Blomstermåla där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Blomstermåla. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Blomstermåla

I Blomstermåla finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Blomstermåla.

Blomstermåla är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län. Det finns flera olika småföretag och stora företag i Blomstermåla. De största företagen som finns och har funnits i Blomstermåla är Kährs, Norba, Bevi och Åfors möbelfabrik.

Yta: 253,19 hektar
Invånarantal: 1527, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Blomstermåla om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Blomstermåla. I Blomstermåla hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Blomstermåla.