Pedikyr i Borgholm

Annons:
Bra pedikyr i Borgholm - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Borgholm. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Borgholm. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Borgholm. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Borgholm.
Annons:

Pedikyr i Borgholm

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Borgholm.

Emelies massage och fotvård
Lindkullegatan 2
387 92 Borgholm

Annons:

Medicinsk fotvård i Borgholm

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Borgholm där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Borgholm. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Borgholm

I Borgholm finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Borgholm om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Borgholm. I Borgholm hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Borgholm.