Pedikyr i Figeholm

Annons:
Bra pedikyr i Figeholm - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Figeholm. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Figeholm. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Figeholm. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Figeholm.
Annons:

Pedikyr i Figeholm

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Figeholm.

Mia´s Fot & Hälsa
Marknadsgatan 7
572 75 Figeholm

Annons:

Medicinsk fotvård i Figeholm

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Figeholm där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Figeholm. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Figeholm

I Figeholm finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Figeholm.

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Yta: 85,36 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Figeholm om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Figeholm. I Figeholm hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Figeholm.