Pedikyr i Hultsfred

Annons:
Bra pedikyr i Hultsfred - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Hultsfred. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Hultsfred. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Hultsfred. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Hultsfred.
Annons:

Pedikyr i Hultsfred

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Hultsfred.

Glada Foten
Oskarsgatan 35
577 30 Hultsfred

Annons:

Medicinsk fotvård i Hultsfred

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Hultsfred där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Hultsfred. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Hultsfred

I Hultsfred finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Hultsfred.

Hultsfred är en tätort och centralort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Hultsfred har drabbats hårt av nedläggningar, batterifabriken Varta (f.d. Noak), Hultsfredshus och nu senast Finndomos hustillverkning. Swedwood (Ikea) är det största företaget i kommunen. I övrigt är det mest små företag med olika branschinriktningar.

Yta: 609,17 hektar
Invånarantal: 5143, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hultsfred om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Hultsfred. I Hultsfred hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Hultsfred.