Pedikyr i Älmhult

Annons:
Bra pedikyr i Älmhult - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Älmhult. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Älmhult. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Älmhult. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Älmhult.
Annons:

Pedikyr i Älmhult

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Älmhult.

Qompaniet Hår & Tår
Norra Torggatan 1
343 30 älmhult

Annons:

Medicinsk fotvård i Älmhult

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Älmhult där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Älmhult. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Älmhult

I Älmhult finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Älmhult.

Älmhult är en tätort i Kronobergs län i Småland. Den är centralort i Älmhults kommun. I nutiden är IKEA Älmhults i särklass viktigaste företag: Ikea har varuhus, centrallager, kontor och produktutveckling på orten. Dessutom produceras mycket av Ikeas marknadsföring i Älmhult, bland annat katalogen.

Yta: 843 hektar
Invånarantal: 8955, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Älmhult om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Älmhult. I Älmhult hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Älmhult.