Pedikyr i Ingelstad

Annons:
Bra pedikyr i Ingelstad - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Ingelstad. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Ingelstad. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Ingelstad. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Ingelstad.
Annons:

Pedikyr i Ingelstad

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Ingelstad.

AM:s Fotvård
Sjöbolsvägen 22
360 44 Ingelstad

Annons:

Medicinsk fotvård i Ingelstad

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Ingelstad där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Ingelstad. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Ingelstad

I Ingelstad finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Ingelstad.

Ingelstad är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Östra Torsås socken. Prästabacken är en backe i Ingelstad. När det finns snö används den till pulka- och skidåkning. Prästabacken har också en lift. I närheten finns en grillplats.

Yta: 210,79 hektar
Invånarantal: 1674, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ingelstad om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Ingelstad. I Ingelstad hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Ingelstad.