Pedikyr i Arvidsjaur

Annons:
Bra pedikyr i Arvidsjaur - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Arvidsjaur. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Arvidsjaur. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Arvidsjaur. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Arvidsjaur.
Annons:

Pedikyr i Arvidsjaur

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Arvidsjaur.

LM:s Fotvård o. Massage
Järnvägsgatan 55
933 31 Arvidsjaur

Annons:

Medicinsk fotvård i Arvidsjaur

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Arvidsjaur där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Arvidsjaur. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Arvidsjaur

I Arvidsjaur finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Arvidsjaur.

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånarantal: 4635, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Arvidsjaur om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Arvidsjaur. I Arvidsjaur hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Arvidsjaur.