Pedikyr i Hakkas

Annons:
Bra pedikyr i Hakkas - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Hakkas. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Hakkas. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Hakkas. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Hakkas.
Annons:

Pedikyr i Hakkas

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Hakkas.

Hakkas Fotvård & Zonterapi
Kalixvägen 52
980 41 Hakkas

Annons:

Medicinsk fotvård i Hakkas

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Hakkas där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Hakkas. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Hakkas

I Hakkas finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Hakkas.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hakkas om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Hakkas. I Hakkas hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Hakkas.