Pedikyr i Kiruna

Annons:
Bra pedikyr i Kiruna - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Kiruna. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Kiruna. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Kiruna. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Kiruna.
Annons:

Pedikyr i Kiruna

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Kiruna.

Fotabjället Medicinsk Fotvård
Arent Grapegatan 27
981 32 Kiruna

Annons:

Medicinsk fotvård i Kiruna

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Kiruna där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Kiruna. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Kiruna

I Kiruna finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kiruna om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Kiruna. I Kiruna hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Kiruna.