Pedikyr i Hallsberg

Annons:
Bra pedikyr i Hallsberg - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Hallsberg. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Hallsberg. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Hallsberg. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Hallsberg.
Annons:

Pedikyr i Hallsberg

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Hallsberg.

Elisabets Fotvård
Kapellgatan 1
694 31 Hallsberg

Annons:

Medicinsk fotvård i Hallsberg

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Hallsberg där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Hallsberg. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Hallsberg

I Hallsberg finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Hallsberg.

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hallsberg om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Hallsberg. I Hallsberg hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Hallsberg.