Pedikyr i Örebro

Annons:
Bra pedikyr i Örebro - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Örebro. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Örebro. Sammanlagt finns det 8 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Örebro. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Örebro.
Annons:

Pedikyr i Örebro

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Örebro.

Nygatans Spa
Nygatan 16
702 11 örebro


Bd:s Fotvård
Hjortstorpsvägen 6
703 66 Örebro


Hälsokliniken Örebro
Karlsgatan 3
703 41 örebro


ÖrebroSalongen
Lottag. 1
703 65 örebro


Foten i Centrum
Manillagatan 21B
702 12 Örebro


Massage & Hälsocenter
Karlslundsgatan 20
703 41 örebro


Badrummet Spa
Kungsgatan 14
702 11 örebro


Vasatorgets Fotvård
Karlslundsgatan 1
703 41 örebro

Annons:

Medicinsk fotvård i Örebro

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Örebro där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Örebro. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Örebro

I Örebro finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Örebro om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Örebro. I Örebro hittade vi sammanlagt 8 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Örebro.