Pedikyr i Linköping

Annons:
Bra pedikyr i Linköping - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Linköping. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Linköping. Sammanlagt finns det 5 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Linköping. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Linköping.
Annons:

Pedikyr i Linköping

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Linköping.

Ellens Salong
Nyg. 34
582 19 Linköping


Akilles Fotvård
Sturegatan 5
582 21 Linköping


Salong Fame
Storg. 32
582 23 LINKÖPING


p.a.u.s skönhet & hälsa
Klostergatan 68
582 23 Linköping


Valla Fotvårdsklinik
Klarbärsgatan 8B
582 49 Linköping

Annons:

Medicinsk fotvård i Linköping

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Linköping där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Linköping. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Linköping

I Linköping finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Linköping.

Linköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975.

Yta: 42,16 km2
Invånarantal: 104232, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Linköping om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Linköping. I Linköping hittade vi sammanlagt 5 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Linköping.