Pedikyr i Skänninge

Annons:
Bra pedikyr i Skänninge - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Skänninge. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Skänninge. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Skänninge. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Skänninge.
Annons:

Pedikyr i Skänninge

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Skänninge.

Vicke Vires Fotvård
Villagatan 1
596 33 Skänninge

Annons:

Medicinsk fotvård i Skänninge

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Skänninge där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Skänninge. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Skänninge

I Skänninge finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Skänninge.

Skänninge är en tätort belägen norr om Mjölby i Mjölby kommun i Östergötlands län. Den är en av Sveriges äldsta städer och har drygt 3 000 invånare. Varje år i augusti arrangeras marknaden Skänninge marken, en tradition som är över tusen år gammal.

Yta: 276,04 hektar
Invånarantal: 3140, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Skänninge om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Skänninge. I Skänninge hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Skänninge.