Pedikyr i Båstad

Annons:
Bra pedikyr i Båstad - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Båstad. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Båstad. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Båstad. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Båstad.
Annons:

Pedikyr i Båstad

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Båstad.

Kvinnaböske Fot Bot
Skeadalsvägen 101
269 92 Båstad


Malens Fotvårdsklinik
Köpmansgatan 89
269 32 Båstad

Annons:

Medicinsk fotvård i Båstad

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Båstad där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Båstad. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Båstad

I Båstad finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Båstad.

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Båstad om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Båstad. I Båstad hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Båstad.