Pedikyr i Dalby

Annons:
Bra pedikyr i Dalby - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Dalby. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Dalby. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Dalby. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Dalby.
Annons:

Pedikyr i Dalby

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Dalby.

Marias Fot o. Hudvård HB
Lyckevägen 12
247 51 Dalby

Annons:

Medicinsk fotvård i Dalby

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Dalby där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Dalby. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Dalby

I Dalby finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Dalby.

Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Yta: 329,40 hektar
Invånarantal: 5708, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Dalby om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Dalby. I Dalby hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Dalby.