Pedikyr i Härslöv

Annons:
Bra pedikyr i Härslöv - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Härslöv. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Härslöv. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Härslöv. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Härslöv.
Annons:

Pedikyr i Härslöv

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Härslöv.

Suzannes Fotrehab
Arhillsvägen 179
261 92 Härslöv

Annons:

Medicinsk fotvård i Härslöv

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Härslöv där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Härslöv. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Härslöv

I Härslöv finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Härslöv.

Härslöv är en tätort i Landskrona kommun och kyrkby i Härslövs socken i Skåne med omkring 400 invånare. Norr om Härslöv i Viarp finns Enoch Thulins flygplats. Här finns Härslövs kyrka och ett 200-tal bostadshus. Här finns även ett folkets hus samt ett utomhusbad som är öppet för allmänheten.

Yta: 35,59 hektar
Invånarantal: 382, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Härslöv om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Härslöv. I Härslöv hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Härslöv.