Pedikyr i Höganäs

Annons:
Bra pedikyr i Höganäs - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Höganäs. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Höganäs. Sammanlagt finns det 3 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Höganäs. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Höganäs.
Annons:

Pedikyr i Höganäs

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Höganäs.

Charlottas Fotvårdsklinik
Väpnaregatan 18
263 32 Höganäs


Evas Ren & Len
Väsbygatan 12A
263 36 Höganäs


Gillas Fotvalv
Storgatan 59
263 31 Höganäs

Annons:

Medicinsk fotvård i Höganäs

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Höganäs där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Höganäs. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Höganäs

I Höganäs finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Höganäs.

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Höganäs om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Höganäs. I Höganäs hittade vi sammanlagt 3 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Höganäs.