Pedikyr i Kivik

Annons:
Bra pedikyr i Kivik - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Kivik. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Kivik. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Kivik. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Kivik.
Annons:

Pedikyr i Kivik

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Kivik.

Mellby Fotvård
Mellby 28
277 35 Kivik

Annons:

Medicinsk fotvård i Kivik

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Kivik där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Kivik. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Kivik

I Kivik finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Kivik.

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kivik om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Kivik. I Kivik hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Kivik.