Pedikyr i Munka-Ljungby

Annons:
Bra pedikyr i Munka-Ljungby - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Munka-Ljungby. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Munka-Ljungby. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Munka-Ljungby. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Munka-Ljungby.
Annons:

Pedikyr i Munka-Ljungby

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Munka-Ljungby.

Pirjos Fot- o. Hudvård
Södra Järnvägsgatan 16
266 32 Munka-Ljungby

Annons:

Medicinsk fotvård i Munka-Ljungby

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Munka-Ljungby där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Munka-Ljungby. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Munka-Ljungby

I Munka-Ljungby finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Munka-Ljungby.

Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Yta: 223,32 hektar
Invånarantal: 2840, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Munka-Ljungby om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Munka-Ljungby. I Munka-Ljungby hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Munka-Ljungby.