Pedikyr i Skurup

Annons:
Bra pedikyr i Skurup - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Skurup. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Skurup. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Skurup. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Skurup.
Annons:

Pedikyr i Skurup

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Skurup.

Min´na Fötter
Ringduvevägen 34
274 33 Skurup


Lottas Fot och Kroppsvård
Kyrkogatan 18
274 34 Skurup

Annons:

Medicinsk fotvård i Skurup

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Skurup där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Skurup. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Skurup

I Skurup finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Skurup.

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånarantal: 7565, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Skurup om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Skurup. I Skurup hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Skurup.