Pedikyr i Veberöd

Annons:
Bra pedikyr i Veberöd - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Veberöd. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Veberöd. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Veberöd. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Veberöd.
Annons:

Pedikyr i Veberöd

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Veberöd.

Fot Hälsan i Veberöd
Idalavägen 120
247 60 Veberöd

Annons:

Medicinsk fotvård i Veberöd

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Veberöd där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Veberöd. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Veberöd

I Veberöd finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Veberöd.

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och kyrkby i Veberöds socken i Skåne, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. I Veberöd finns Veberöds kyrka, dessutom det två dagligvarubutiker, en ICA Nära-butik samt en COOP Konsum-butik. Andra affärer är en järnaffär, en pappershandel...

Yta: 267,12 hektar
Invånarantal: 4062, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Veberöd om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Veberöd. I Veberöd hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Veberöd.