Pedikyr i Strängnäs

Annons:
Bra pedikyr i Strängnäs - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Strängnäs. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Strängnäs. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Strängnäs. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Strängnäs.
Annons:

Pedikyr i Strängnäs

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Strängnäs.

Hälsokällan fotvård, Helen Modin
Videvägen 11
645 33 Strängnäs


Nagel Smycket Salong No 20
Klostergatan 20
645 30 Strängnäs

Annons:

Medicinsk fotvård i Strängnäs

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Strängnäs där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Strängnäs. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Strängnäs

I Strängnäs finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Strängnäs.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Strängnäs om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Strängnäs. I Strängnäs hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Strängnäs.