Pedikyr i Bagarmossen

Annons:
Bra pedikyr i Bagarmossen - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Bagarmossen. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Bagarmossen. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Bagarmossen. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Bagarmossen.
Annons:

Pedikyr i Bagarmossen

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Bagarmossen.

Fötter o. Hela Dej
Rusthållarvägen 93
128 43 Bagarmossen

Annons:

Medicinsk fotvård i Bagarmossen

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Bagarmossen där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Bagarmossen. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Bagarmossen

I Bagarmossen finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Bagarmossen.

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Bagarmossen om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Bagarmossen. I Bagarmossen hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Bagarmossen.