Pedikyr i Bandhagen

Annons:
Bra pedikyr i Bandhagen - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Bandhagen. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Bandhagen. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Bandhagen. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Bandhagen.
Annons:

Pedikyr i Bandhagen

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Bandhagen.

Annicas Hud o. Fotvård
Hagsätra Torg 44
124 73 Bandhagen


Rågsveds Medicinska Fotvård
Rågsvedsslingan 12B
124 65 Bandhagen

Annons:

Medicinsk fotvård i Bandhagen

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Bandhagen där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Bandhagen. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Bandhagen

I Bandhagen finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du läsa mer om orten Bandhagen om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Bandhagen. I Bandhagen hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Bandhagen.