Pedikyr i Danderyd

Annons:
Bra pedikyr i Danderyd - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Danderyd. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Danderyd. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Danderyd. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Danderyd.
Annons:

Pedikyr i Danderyd

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Danderyd.

Estetique Face & Bodycare
Nora Torg 5
182 34 DANDERYD


Birgitta Hällestrand medicinsk fotvård
August Wahlströms Väg 17
182 31 Danderyd

Annons:

Medicinsk fotvård i Danderyd

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Danderyd där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Danderyd. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Danderyd

I Danderyd finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Danderyd.

Danderyds kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Djursholm som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med Stora Värtan, Lilla Värtan och Östersjön i öster.

Yta: 26,55 km2
Invånarantal: 32 421, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Danderyd om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Danderyd. I Danderyd hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Danderyd.