Birgitta Hällestrand medicinsk fotvård i Danderyd - pedikyr

Annons:
Birgitta Hällestrand medicinsk fotvård i Danderyd är en mottagning, skönhetssalong eller klinik som utför olika behandlingar som t.ex. pedikyr i Danderyd. Om du vill få fina fötter och tånaglar eller har problem med förhårdnader, liktornar eller hälsporre kan sannolikt Birgitta Hällestrand medicinsk fotvård i Danderyd hjälpa dig. För aktuellt utbud av behandlingar inom pedikyr och fotvård som Birgitta Hällestrand medicinsk fotvård i Danderyd erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Birgitta Hällestrand medicinsk fotvård i Danderyd, kan pedikyr

Innan du kontaktar eller besöker skönhetssalongen eller kliniken Birgitta Hällestrand medicinsk fotvård i Danderyd för frågor om eller tidsbokning av pedikyr rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Birgitta Hällestrand medicinsk fotvård i Danderyd har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Birgitta Hällestrand medicinsk fotvård i Danderyd.

Kontakta Birgitta Hällestrand medicinsk fotvård i Danderyd angående pedikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Birgitta Hällestrand medicinsk fotvård i Danderyd för bokning av pedikyr.

Birgitta Hällestrand medicinsk fotvård
August Wahlströms Väg 17
182 31 Danderyd
08-753 22 13

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Birgitta Hällestrand medicinsk fotvård i Danderyd, pedikyrer

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Birgitta Hällestrand medicinsk fotvård i Danderyd för att få pedikyr så hittar du det nedan:

Kommenterat om Birgitta Hällestrand medicinsk fotvård i Danderyd