Pedikyr i Ekerö

Annons:
Bra pedikyr i Ekerö - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Ekerö. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Ekerö. Sammanlagt finns det 3 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Ekerö. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Ekerö.
Annons:

Pedikyr i Ekerö

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Ekerö.

Ekerö Medicinsk Fotvård
Jungfrusundsvägen 5
178 38 Ekerö


Ban´s Fotvård
Ekuddsvägen 56
178 34 Ekerö


Kerstin Ekströms Medicinska Fotvårdshälsa
Sandviksvägen 15
178 38 Ekerö

Annons:

Medicinsk fotvård i Ekerö

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Ekerö där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Ekerö. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Ekerö

I Ekerö finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Ekerö.

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ekerö om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Ekerö. I Ekerö hittade vi sammanlagt 3 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Ekerö.