Kerstin Ekströms Medicinska Fotvårdshälsa i Ekerö - pedikyr

Annons:
Kerstin Ekströms Medicinska Fotvårdshälsa i Ekerö är en mottagning, skönhetssalong eller klinik som utför olika behandlingar som t.ex. pedikyr i Ekerö. Om du vill få fina fötter och tånaglar eller har problem med förhårdnader, liktornar eller hälsporre kan sannolikt Kerstin Ekströms Medicinska Fotvårdshälsa i Ekerö hjälpa dig. För aktuellt utbud av behandlingar inom pedikyr och fotvård som Kerstin Ekströms Medicinska Fotvårdshälsa i Ekerö erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Kerstin Ekströms Medicinska Fotvårdshälsa i Ekerö, kan pedikyr

Innan du kontaktar eller besöker skönhetssalongen eller kliniken Kerstin Ekströms Medicinska Fotvårdshälsa i Ekerö för frågor om eller tidsbokning av pedikyr rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Kerstin Ekströms Medicinska Fotvårdshälsa i Ekerö har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Kerstin Ekströms Medicinska Fotvårdshälsa i Ekerö.

Kontakta Kerstin Ekströms Medicinska Fotvårdshälsa i Ekerö angående pedikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Kerstin Ekströms Medicinska Fotvårdshälsa i Ekerö för bokning av pedikyr.

Kerstin Ekströms Medicinska Fotvårdshälsa
Sandviksvägen 15
178 38 Ekerö
08-560 366 05

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Kerstin Ekströms Medicinska Fotvårdshälsa i Ekerö, pedikyrer

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Kerstin Ekströms Medicinska Fotvårdshälsa i Ekerö för att få pedikyr så hittar du det nedan:

Kommenterat om Kerstin Ekströms Medicinska Fotvårdshälsa i Ekerö