Pedikyr i Handen

Annons:
Bra pedikyr i Handen - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Handen. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Handen. Sammanlagt finns det 4 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Handen. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Handen.
Annons:

Pedikyr i Handen

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Handen.

Stolpens Fothälsa
Nynäsvägen 150
136 37 Handen


Beutlers Fotvårdsservice, Kerstin
Runstensvägen 13
136 46 Handen


Welins Fotvård
Handens Stationsväg 27
136 40 Handen


Tinas Hud & Fotvård
Sleipnervägen 20
136 42 Handen

Annons:

Medicinsk fotvård i Handen

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Handen där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Handen. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Handen

I Handen finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du läsa mer om orten Handen om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Handen. I Handen hittade vi sammanlagt 4 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Handen.