Pedikyr i Nacka

Annons:
Bra pedikyr i Nacka - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Nacka. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Nacka. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Nacka. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Nacka.
Annons:

Pedikyr i Nacka

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Nacka.

Evelyn Larsson Dipl. Nagelterapeut
Värmdövägen 260
131 42 Nacka


Fotvalvet i Nacka
Duvnäsvägen 1
131 42 Nacka

Annons:

Medicinsk fotvård i Nacka

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Nacka där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Nacka. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Nacka

I Nacka finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Nacka.

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Nacka om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Nacka. I Nacka hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Nacka.