Pedikyr i Norsborg

Annons:
Bra pedikyr i Norsborg - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Norsborg. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Norsborg. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Norsborg. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Norsborg.
Annons:

Pedikyr i Norsborg

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Norsborg.

Fotfästet L P Med Fotvård
Havrevägen 3
145 68 Norsborg

Annons:

Medicinsk fotvård i Norsborg

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Norsborg där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Norsborg. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Norsborg

I Norsborg finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Norsborg.

Hallunda-Norsborg är en del av tätorten Stockholm och en kommundel i nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholms län. Norsborg var tidigast en lantegendom i Botkyrka socken, belägen vid en vik av Vårbyfjärden och med en del av ägorna stötande till Bornsjön, jämte Kärsby och Tomtberga med en areal av 350 hektar.

Yta: 350 hektar
Invånarantal: , år

Här kan du läsa mer om orten Norsborg om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Norsborg. I Norsborg hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Norsborg.