Pedikyr i Skå

Annons:
Bra pedikyr i Skå - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Skå. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Skå. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Skå. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Skå.
Annons:

Pedikyr i Skå

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Skå.

Fot-Anns klinik
Färentunavägen 109
179 75 Skå

Annons:

Medicinsk fotvård i Skå

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Skå där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Skå. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Skå

I Skå finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Skå.

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånarantal: 738, år 1952

Här kan du läsa mer om orten Skå om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Skå. I Skå hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Skå.