Pedikyr i Tullinge

Annons:
Bra pedikyr i Tullinge - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Tullinge. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Tullinge. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Tullinge. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Tullinge.
Annons:

Pedikyr i Tullinge

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Tullinge.

Michelles Fotvård
Elgentorpsvägen 10
146 30 Tullinge


Dannas Fotvård
Östanvägen 16
146 40 Tullinge

Annons:

Medicinsk fotvård i Tullinge

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Tullinge där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Tullinge. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Tullinge

I Tullinge finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Tullinge.

Tullinge är en del av Stockholms tätort och kommundel i Botkyrka kommun beläget mellan Tumba och Flemingsberg. Tullinge är omnämnt första gången i samband med att Clauus i þulunge, som troligen var en skrivkunnig bonde, 26 maj 1353 gjorde ett jordbyte i Botkyrka.

Yta: 45,4 km2
Invånarantal: 17 649, år 2013

Här kan du läsa mer om orten Tullinge om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Tullinge. I Tullinge hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Tullinge.