Pedikyr i Tyresö

Annons:
Bra pedikyr i Tyresö - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Tyresö. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Tyresö. Sammanlagt finns det 4 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Tyresö. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Tyresö.
Annons:

Pedikyr i Tyresö

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Tyresö.

Tyresö Hud & Fotvård AB
Bollmora allé 9 A
135 39 TYRESÖ


Maggis Medicinska Fotvård
Granängsringen 31I
135 44 Tyresö


Jindas Thaimassage
Kumla Allé 6A
135 53 Tyresö


Skälsätra fotvård
Vallmovägen 14
135 54 Tyresö

Annons:

Medicinsk fotvård i Tyresö

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Tyresö där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Tyresö. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Tyresö

I Tyresö finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Tyresö.

Tyresö kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunens förvaltning är belägen i Tyresö centrum i kommundelen Bollmora. Kommunen är belägen på ön Södertörn i de nordöstra delarna av landskapet Södermanland med Östersjön och Stockholms skärgård i öster. En del av kommunen ingår i tätorten Stockholm och hela kommunen ingår i Storstockholm.

Yta: 72,62 km2
Invånarantal: 46 177, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Tyresö om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Tyresö. I Tyresö hittade vi sammanlagt 4 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Tyresö.