Pedikyr i Vendelsö

Annons:
Bra pedikyr i Vendelsö - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Vendelsö. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Vendelsö. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Vendelsö. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Vendelsö.
Annons:

Pedikyr i Vendelsö

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Vendelsö.

Caleum Wellness AB
Tyrestavägen 7
136 68 Vendelsö


Sågenhälsan
Vendelsö Skolväg 8
136 71 Vendelsö

Annons:

Medicinsk fotvård i Vendelsö

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Vendelsö där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Vendelsö. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Vendelsö

I Vendelsö finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Vendelsö.

Vendelsö är en bebyggelse i tätorten Stockholm och en kommundel i Haninge kommun. Vendelsö är belägen på ömse sidor om Gudöbroleden öster om Drevviken och söder om Gudöån och Långsjön vilka utgör gräns mot Tyresö kommun. I öster ligger Tyresta nationalpark.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du läsa mer om orten Vendelsö om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Vendelsö. I Vendelsö hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Vendelsö.