Pedikyr i Heby

Annons:
Bra pedikyr i Heby - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Heby. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Heby. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Heby. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Heby.
Annons:

Pedikyr i Heby

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Heby.

Christinas Fotvård
Kyrkogatan 23
744 31 Heby

Annons:

Medicinsk fotvård i Heby

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Heby där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Heby. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Heby

I Heby finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Heby.

Heby är en tätort i Uppland och centralort i Heby kommun i Uppsala län (före den 1 januari 2007 Västmanlands län). Heby är också kyrkbyn i Västerlövsta socken. Tidigare var Heby ett centrum för tegelbruksindustrin i Sverige.

Yta: 353,85 hektar
Invånarantal: 2550, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Heby om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Heby. I Heby hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Heby.