Pedikyr i Tierp

Annons:
Bra pedikyr i Tierp - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Tierp. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Tierp. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Tierp. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Tierp.
Annons:

Pedikyr i Tierp

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Tierp.

Salong B-M Fot och Hudvård
Stationsgatan 8
815 38 Tierp


Fot & hudhälsan
Palmg. 1
815 38 TIERP

Annons:

Medicinsk fotvård i Tierp

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Tierp där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Tierp. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Tierp

I Tierp finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Tierp.

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Tierp om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Tierp. I Tierp hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Tierp.