Helénes Clinic hud & medicinsk fotvård AB i Uppsala - pedikyr

Annons:
Helénes Clinic hud & medicinsk fotvård AB i Uppsala är en mottagning, skönhetssalong eller klinik som utför olika behandlingar som t.ex. pedikyr i Uppsala. Om du vill få fina fötter och tånaglar eller har problem med förhårdnader, liktornar eller hälsporre kan sannolikt Helénes Clinic hud & medicinsk fotvård AB i Uppsala hjälpa dig. För aktuellt utbud av behandlingar inom pedikyr och fotvård som Helénes Clinic hud & medicinsk fotvård AB i Uppsala erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt enligt nedan.
Annons:

Öppettider för Helénes Clinic hud & medicinsk fotvård AB i Uppsala, kan pedikyr

Innan du kontaktar eller besöker skönhetssalongen eller kliniken Helénes Clinic hud & medicinsk fotvård AB i Uppsala för frågor om eller tidsbokning av pedikyr rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Helénes Clinic hud & medicinsk fotvård AB i Uppsala har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Helénes Clinic hud & medicinsk fotvård AB i Uppsala.

Kontakta Helénes Clinic hud & medicinsk fotvård AB i Uppsala angående pedikyr

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Helénes Clinic hud & medicinsk fotvård AB i Uppsala för bokning av pedikyr.

Helénes Clinic hud & medicinsk fotvård AB
Kålsängsgränd 10C
753 19 Uppsala
070-666 23 99

Annons:

Vägbeskrivning och karta till Helénes Clinic hud & medicinsk fotvård AB i Uppsala, pedikyrer

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Helénes Clinic hud & medicinsk fotvård AB i Uppsala för att få pedikyr så hittar du det nedan:

Kommenterat om Helénes Clinic hud & medicinsk fotvård AB i Uppsala