Pedikyr i Forshaga

Annons:
Bra pedikyr i Forshaga - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Forshaga. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Forshaga. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Forshaga. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Forshaga.
Annons:

Pedikyr i Forshaga

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Forshaga.

Fotvalvet i Forshaga
Storgatan 28
667 30 Forshaga

Annons:

Medicinsk fotvård i Forshaga

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Forshaga där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Forshaga. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Forshaga

I Forshaga finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Forshaga.

Forshaga är en tätort och centralort i Forshaga kommun i centrala Värmland. Forhaga är belägen vid Klarälven, omkring 20 km norr om det delta i och runt Karlstad där älven rinner ut i Vänern. Forshaga är en bruksort, som till stor del växt upp runt pappersbruket.

Yta: 518,49 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Forshaga om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Forshaga. I Forshaga hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Forshaga.