Pedikyr i Kil

Annons:
Bra pedikyr i Kil - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Kil. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Kil. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Kil. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Kil.
Annons:

Pedikyr i Kil

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Kil.

Studio Monique
Storgatan 15
665 30 Kil


Birgittas Fotvård och Massage
Bjurdämman 4
665 93 Kil

Annons:

Medicinsk fotvård i Kil

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Kil där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Kil. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Kil

I Kil finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Kil.

Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar. Kil var och är belägen i Stora Kils socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Stora Kils landskommun.

Yta: 675,20 hektar
Invånarantal: 7842, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kil om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Kil. I Kil hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Kil.