Pedikyr i Kristinehamn

Annons:
Bra pedikyr i Kristinehamn - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Kristinehamn. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Kristinehamn. Sammanlagt finns det 5 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Kristinehamn. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Kristinehamn.
Annons:

Pedikyr i Kristinehamn

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Kristinehamn.

Broängens Fotvård
Västerlånggatan 27
681 30 Kristinehamn


Fotvårdsklinik Juliets
Kungsgatan 46
681 31 Kristinehamn


Fotvalvet Lotta Wallteng
Djurgårdsvägen 31
681 53 Kristinehamn


Sveamagasinet Hår & Dagspa
Västerlånggatan 24
681 31 Kristinehamn


Lena Fötter
Nya Kyrkogatan 9
681 31 Kristinehamn

Annons:

Medicinsk fotvård i Kristinehamn

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Kristinehamn där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Kristinehamn. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Kristinehamn

I Kristinehamn finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Kristinehamn.

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånarantal: 17839, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kristinehamn om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Kristinehamn. I Kristinehamn hittade vi sammanlagt 5 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Kristinehamn.