Pedikyr i Bureå

Annons:
Bra pedikyr i Bureå - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Bureå. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Bureå. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Bureå. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Bureå.
Annons:

Pedikyr i Bureå

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Bureå.

Fotvård Torparen
Norra Ågatan 1
932 51 Bureå

Annons:

Medicinsk fotvård i Bureå

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Bureå där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Bureå. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Bureå

I Bureå finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Bureå.

Bureå är en tätort i Skellefteå kommun belägen 20 kilometer söder om Skellefteå och 116 km norr om Umeå. Efter att tidigare ha varit en industritätort är Bureå idag en ort med omfattande pendling till Skellefteå. Ett drygt hundratal fornlämningar är kända i området, både från brons- och järnåldern.

Yta: 365,27 hektar
Invånarantal: 2360, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bureå om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Bureå. I Bureå hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Bureå.