Pedikyr i Vännäs

Annons:
Bra pedikyr i Vännäs - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Vännäs. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Vännäs. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Vännäs. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Vännäs.
Annons:

Pedikyr i Vännäs

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Vännäs.

Marias Nagelvård
Storgatan 6
911 32 Vännäs

Annons:

Medicinsk fotvård i Vännäs

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Vännäs där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Vännäs. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Vännäs

I Vännäs finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Vännäs.

Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå. Förutom ett antal affärer i centrum och flera föreningar finns även gymnasieskola, hotell och ett motormuseum på orten. Det är även en järnvägsknut som förbinder Stambanan genom övre Norrland med Järnvägslinjen Vännäs–Umeå–Holmsund.

Yta: 327,53 hektar
Invånarantal: 4118, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vännäs om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Vännäs. I Vännäs hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Vännäs.